martes, 16 de octubre de 2012

PROVA D'ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR

A partir d'aquest mes d'octubre iniciem les classes per a la preparació de la Prova D'accés a Cicles Formatius de Grau Superior. Des de fa 14 anys preparem aquesta prova i en aquest cas l'experiència és un avantatge.
Els grups són de 4 o 5 alumnes per poder assegurar-nos una millor adquisició i comprenció dels conceptes.
L'horari és de matins, tot i que en determinats casos ens podem adaptar a la disponibilitat horària de cada alumne. Fem un total de 10 hores a la setmana, repartides en assignatures comunes i optatives . Cada alumne pot fer el número d'hores que necessiti en funció de les assignatures que faci.

La forma de pagament és mensual, semestral o anual. L'import és el següent:
                                     
                                         6 hores/setmana :  193 euros/mes
                                         7 hores/setmana : 209 euros/mes
                                         8 hores/setmana : 234 euros/mes
                                         9 hores/setmana : 247 euros/mes
                                        10 hores/setmana : 269 euros/mes

Podeu demanar més informació als telèfons 

                 646 88 30 76         93 751 49 80


Truqueu ara i us informarem!!

miércoles, 12 de septiembre de 2012

S'HAN ACABAT LES VACANCES. TORNEM A L'ESCOLA

Ja hi tornem a ser. Amb les vacances els nostres fills han gaudit durant molts dies, i ara ens hi hem de tornar a posar. Cal que ens preparem per tornar a la rutina i als bons hàbits.
En l'aspecte més formal hem de recuperar una certa normalitat en l'horari, l'hora d'anar a dormir, la de llevar-se i les hores de menjar. Hem d'anar preparant totes aquelles eines que ens caldran per l'inici del curs acadèmic com llibres, estoig, motxilla, roba d'esport, etc. Tot això farà que el nostre fill vagi veient que ens hi apropem. Ara és el moment de motivar-lo per a la recuperació dels bons costums, les activitats diàries que ajuden a recuperar el ritme i si és necessari a posar-nos al dia en els deures i els conceptes acadèmics que ens han costat assolir en el curs anterior.
És important per l'alumne arribar a l'inici de curs amb els coneixements de l'any anterior ben assumits, per tal de començar el curs amb confiança en les pròpies possibilitats i amb una certa seguretat. Això també l'ajudarà a començar amb millor predisposició i motivació. Ho aconseguirem no deixant que l'alumne desconnecti massa de les seves tasques educatives durant l'estiu i faci, en la mesura que es pugui, un treball regular i dirigit.
Així doncs, la tornada a l'escola representa un canvi a tots els nivells que cal minimitzar tenint en compte que l'estiu és molt llarg i amb moltes hores que podem dedicar a gaudir, descansar, llegir, compartir estones amb la família i els amics, però no hem de deixar del tot el ritme i el treball diari.

Lourdes Xivillé
Direcció de l'Àrea d'Estudi

martes, 13 de marzo de 2012

CENTRE D'APRENENTATGE PERSONALITZAT. REFORÇ I ESTUDI




L'ÀREA D'ESTUDI és un centre d'aprenentatge personalitzat, és a dir, atenem a cada alumne segons les necessitats que requereix en cada moment i de manera individualitzada. Creiem en la formació que propicia els coneixements, destreses i valors, en tots els àmbits de la vida de l'alumne. D'aquesta manera, fan un reforç sols o en grups de 4 o 5 alumnes; en grup es fa un estudi assistit que potencia un millor aprenentatge i autonomia per l'alumne.

La nostra missió consisteix en complementar el paper de l'escola i la família en la formació dels estudiants. Per això, fem millorar als alumnes, perquè confiem en la seva capacitat per fer-ho. En el nostre centre, apostem per un procés d'aprenentatge basat en l'esforç i amb una metodologia adequada a cada persona.
D'aquesta manera, volem aconseguir bons resultats acadèmics al mateix temps que el propi alumne adquireix responsabilitat i autonomia a través de la voluntat i la motivació.

Restem a la vostra disposició.

Coordinació i direcció
Lourdes Xivillé