jueves, 21 de enero de 2010

Qui som? Què fem?

ÀREA D'ESTUDI
c/Esperança, 6-8, entsol. 1a
08330 Premià de Mar

Des de fa onze anys la nostra tasca és la de fer un reforç exhaustiu a aquells nois i noies de Primària, ESO i Batxillerat que per algun motiu necessiten la nostra ajuda. La nostra intenció és la d'ensenyar un mètode d'estudi, unes tècniques que a vegades ens manquen en la nostra base acadèmica.
Dins les nostres aules aprenem a estudiar, a fer la feina amb algú que et guia i t'ajuda a entendre millor els conceptes fets a l'escola. La nostra prioritat és la de fer autònoms aquells alumnes que en alguna etapa de la seva vida no ho són.
Les nostres classes poden ser individuals o en grups de 4 o 5 alumnes. D'aquesta manera es garanteix una ajuda personalitzada o en companyia d'altres companys que estan en una situació semblant a la teva.

Si vols contactar amb nosaltres pots trucar als telèfons 93 751 4980 o bé al 646883076. També et pots adreçar al centre en les hores de visita que són els dijous de 7 a 8h o bé els divendres de 3 a 4 h. Si cap d'aquestes hores et va bé, podem concretar una altra hora.
Restem a la vostra disposició.